T +31(0)88-4100041
F +31(0)88-4100021
  verk@vaneckbv.nl
KIWA IKB
Inloggen voor bedrijven

Nederlands English Deutsch

Van Eck Bedrijfshygiene on Facebook

Home Over Ongediertebestrijding Ontsmetting en desinfectie Bestrijdingen Specialiteiten Onderzoek Webshop

Van Eck bedrijfshygiene nieuws


In de Horti Daily is een mooi artikel verschenen over het foggen en vernevelen in kassen. Klik hier voor het artikel.
Read more Read more
Bedrijf van de maand.
Wij zijn in juli door het blad Pluimvee houderij gekozen tot het bedrijf van de maand. Lees hier het hele artikel.
Read more Read more
Radio 1 over de zwarte rat
Op 7 mei j.l. is er een radio uitzending geweest over de zwarte rat in Nuenen. Onze "ratten" special...
Read more Read more
Turbofog in Actie
Groentennieuws.nl heeft een reportage gemaakt over het Turbofogen bij een klant. Klik hier om de reportage te lezen
Read more Read more
Ontsmetten is maatwerk - lees het artikel
Klik hier om het hele artikel in groentenieuws te lezen.
Read more Read more

Onderzoek

Onderzoek.

Binnen Van Eck Bedrijfshygiëne  BV zijn een aantal specialisten altijd op zoek naar nieuwe methodieken en oplossingen van problemen met plaagdieren.  De Thermokill® methode en Fossiel Shield® zijn hier voorbeelden van.  

 

Determination.

Heeft u vragen over ongedierte, of wilt u een voor u onbekend beestje laten determineren, bij ons kunt u hiervoor altijd terecht. Tevens krijgt u een advies voor de bestrijding.

Hiervoor dient u een paar ongeschonden exemplaren goed verpakt op te sturen naar ons, begeleidt met een briefje waarop:

Uw naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer, vindplaats en aantallen, en een zo goed mogelijk omschreven omstandigheid waarin u de beestjes heeft aangetroffen aan ons te zenden.

Determinatie is in de meeste gevallen gratis, mocht het zo zijn dat er een onderzoek ter plaatse moet plaatsvinden zullen wij dit in overleg met u uitvoeren.

Onderzoek naar oplossingen.

 Heeft u al geruime tijd overlast van ongedierte of heeft u hier een vermoeden van en kan uw huidige bestrijder u geen oplossing bieden, kunnen wij dit in de meeste gevallen wel voor u. Een 1e inspectie hiervoor kunnen wij u geheel vrijblijvend voor u uitvoeren. Voor een aanvraag voor inspectie klikt u hier.

 Onderzoek algemeen.

Van Eck Bedrijfshygiëne BV bezit een netwerk van bedrijven en instanties die ons ondersteunen in het vinden van oplossingen. Enkele voorbeelden hiervan:

  • Kenniscentrum Dierplagen . Voor het uitvoeren van een onafhankelijk onderzoek of controle van uitvoering van werken heeft Van Eck Bedrijfshygiëne BV een samenwerkingsverband met de enige Nederlandse onafhankelijke stichting op het gebied van ongedierte. Desgewenst kunnen wij hun inschakelen voor u.
  • Het Rijks Instituut voor Volksgezondheid en Milieu RIVM.  Sinds geruime tijd  werken wij nauw samen met deze overheidsinstelling  in onderzoek naar (besmettelijke) dierziekten. Het afgelopen jaar zijn een aantal door ons bestreden zwarte en bruine ratten onderzocht op mogelijke dierziekten, deze onderzoeken hebben een doorlopend karakter en inmiddels weten we van een aantal ziekten of en hoe deze verspreid worden door deze knaagdieren.
  • Onderzoek naar oplossingen van de overlast.    Een aantal instanties in Nederland, maar ook daarbuiten zijn u al voorgegaan. Of het nu gaat over ongedierte of advies voor verbetering van uw bestrijdingsplan, wij kunnen u hierbij assisteren en ondersteunen.   
  • Onderzoek naar alternatieve methodieken.Het gebruik van chemische middelen staat steeds meer ter discussie. Maar chemische bestrijding is lang niet altijd nodig getuige o.a. onze Thermokill®methode. Tezamen met onze opdrachtgevers zoeken we naar oplossingen en bedenken alternatieve methodieken van bestrijding.
  • Thermokill

  • Besmet product. Ondanks uw nauwkeurig productieproces komt het helaas soms voor dat een product is besmet met ongedierte of uitwerpselen ervan. Van Eck Bedrijfshygiëne BV kan u helpen het determineren van de besmetting, naar het vinden van de oorzaak van besmetting en u oplossingen bieden om deze in het vervolg te voorkomen. Uiteraard worden alle onderzoeken discreet behandeld.

 

 Voor een aanvraag of meer informatie over bovenstaande onderzoeken klikt u hier.

 

Dix Media